RadioPolska AM / Nasz e-mail: polskaam@radiopolska.pl  oraz dla fal krótkich: gsto@wp.pl  / Nasza strona współpracuje z serwisem RadioPolska – www.radiopolska.pl

   Polska AM

FALE DŁUGIE 153 – 279kHz   |   FALE ŚREDNIE 531 – 1611kHz   |  FALE KRÓTKIE 1711-29999kHz

0

 

  Menu

   

  Wykazy:

  Fale Długie LW Long Wave

  Fale Średnie MW Medium Wave

  Fale Krótkie SW Shortwave

  Przekaz Cyfrowy DRM

 

  Zakładki:

  Sekcje Polskie

  Polska AM

  Twoje Radio Gminne

  Piraci AM

  Radioodbiorniki

  Obiekty Nadawcze  

  Radiolatarnie

  O nas

  Forum „Odbiór AM”

 

  Strona główna

 

 

  Polecamy

 

Strony radiowe:

Media Centrum DX

DX Antena Toruń

DX Łódź

Foton’s SWL Website

Śląsk FM

Trójmiasto FM

 

rcnkonstantynow.pl

 

 

 

Najnowsze aktualizacje/Last updated:

2016.11.26 – SW – fale krótkie (aktualizacja listy audycji na SW /updated list of broadcasts on SW)

2016.11.11 – Rozkład polskojęzycznych audycji / Schedule of Intermational Polish-language sections

 

Rozkład polskojęzycznych audycji
międzynarodowych sekcji radiowych
nadawanych na falach średnich (MW) i krótkich (SW)

Schedule of International Polish-language sections broadcast on MW and SW

 

Okres: B16

2016.10.30 – 2017.03.25

 

Ostatnia aktualizacja: / Last updated:

2016.11.11

 

USA: TWR – Trans World Radio

21:15-21:45CET/20:15-20:45UTC, N-Pt/Su-Fr, 1395 kHz, ALB Fllake, 500kW

21:15-21:30CET/20:15-20:30UTC, So/Sa, 1395 kHz, ALB Fllake, 500kW

 

CHN CHINA: CRI – China Radio International

21:00-22:00CET/20:00-21:00UTC, 6020 kHz, CHN Shijiazhuang, 500kW

21:00-22:00CET/20:00-21:00UTC, 7305 kHz, CHN Urumqiu, 500kW

 

GRC Greece: VoG – Voice of Greece

08:35-08:39CET/07:35-07:39UTC, Pn-Pt/Mo-Fr, 9420 kHz, GRC Avlis, 170kW

08:35-08:39CET/07:35-07:39UTC, Pn-Pt/Mo-Fr, 9935 kHz, ? ?, ?kW

08:35-08:39CET/07:35-07:39UTC, Pn-Pt/Mo-Fr, 11645 kHz, ? ?, ?kW

12:09-12:11CET/11:09-11:11UTC, Pn-Pt/Mo-Fr, 9420 kHz, GRC Avlis, 170kW

12:09-12:11CET/11:09-11:11UTC, Pn-Pt/Mo-Fr, 9935 kHz, ? ?, ?kW

 

 

Wykaz audycji dla mniejszości polskich oraz dodatkowe informacje o odbiorze w/w audycji w przekazie satelitarnym w zakładce „Sekcje Polskie”.

 

> Archiwum wiadomości <

 

 

 

 

 

 

  Sekcje Polskie

 

Międzynarodowe stacje:

Radio Poland

Radio Watykan

Voice of Russia

China Radio International

Trans World Radio

Radio Białoruś

WDR Funkhaus Europa

Voice of Greece/ERA 5

 

G Nasza poczta

 

polskaam@radiopolska.pl gsto@wp.pl

 

 

 

 Polskie Fale Średnie

 

Programy lokalne:

Włodawa 531 kHz

Lipsko 963 kHz

Lubliniec 963 kHz

Lubaczów 963 kHz

Cmolas 1062 kHz

Chojnice Plus 1404 kHz

Ozorków 1584 kHz

Andrychów 1584 kHz

Iłża 1602 kHz

 

 

Radio AM (Kraków)

 

Polska AM © 2005-2016